Parkeren vliegveld Zaventem

Geplaatst op 17-01-2023

Categorie: Reizen en recreatie

U kunt ook op voorhand een parkeerplaats Online reserveren. Zo bent u altijd verzekerd van een parkeerplaats! Express Parking Ideaal voor al u iemand op komt halen of weg brengt. Maximale parkeerduur is 3 uur. Tarief is 5 per uur. Front Park 1 2 Geschikt voor een parkeerduur van 1 tot 3 dagen. De parking is vlakbij de passagiersterminal. Tarief is 22 per dag. Front Park 3 Het derde Front Park is voor mensen die langer dan 3 dagen willen parkeren. De parking bevindt zich op wandelafstand van de passagiersterminal. Tarief is 16 per dag. Lock Parking Is een beveiligd parkeerterrein. Hiervoor dient u vooraf te reserveren. Het is altijd fijn om na aankomst met de auto ook weer snel naar de terminal van Brussels Airport te kunnen. Zo kan je snel naar de check-in om verder te reizen. Ook na de aankomst van een vlucht bij Zaventem Airport wil je weer snel van de terminal naar de auto kunnen.

Parkeren Zaventem Parkos

We staan voor u klaar. Onze experts staan voor je klaar met advies over parkeerplekken vergelijken en beantwoorden graag je vragen. Stuur ons een email. Bel ons op 020-2612664. Wanneer u met uw eigen auto naar Zaventem afreist wilt u graag een goede plek om te parkeren. Bij ons kunt u dat regelen omdat we u graag helpen met alle parkeren Zaventem opties. Wij controleren namelijk van te voren de parkeeraanbieders rond vliegveld Brussel om te zien of de parkeerplekken aan onze verwachtingen voldoen. Met onze handige vergelijker heeft u bovendien een goed overzicht van de prijzen van de aanbieders en de afstand tot de vertrekhal. U hoeft dus alleen nog maar te kiezen.

Parkeren Zaventem Luchthaven

Gemeente Zaventem

Een nieuwe parking goed voor 38 plaatsen. werd aangelegd samen met nieuwe openbare verlichting en beplantingen. Speciale aandacht bij deze laatste fase ging naar het infiltreren van het regenwater. van de parking zorgt ervoor dat het hemelwater via de bodem terug in het grondwater sijpelt. Achteraan de parking is er een wadi natuurlijk regenwater infiltratie systeem voorzien om bij hevige onweer het resterende overtollige water te bufferen en geleidelijk te laten afvoeren.

Parking Luchthaven Zaventem goedkoop veilig en betrouwbaar

De luxe shuttlebus rijdt vanaf de parking in 5 minuten naar elke vertrekhal zonder wachttijden! Voordelen van Parking Luchthaven Zaventem. Parking altijd beveiligd en bewaakt. Binnen 5 minuten in vertrekhal met luxe shuttlebus. Altijd geopend en bereikbaar. De luxe shuttlebus rijdt voor iedereen. De parking is gemakkelijk bereikbaar. Na uw reservering krijgt u direct een e-mailbevestiging met uitgebreide routebeschrijving. Tot 50% besparen op een parking bij Zaventem! Zie voor alle arrivals van Brussels Airport: arrivalsbrusselsairport.be